Menu
NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

Nalepnice sa Trpinjske ce...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

U susret naj radosnijem H...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

Svoj braći po Hristu, Kat...

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Iako postoji, bar na papi...

HVALA VAM I SREĆNO!

HVALA VAM I SREĆNO!

NAŠA STRANKA PREDSEDNIK ...

Захвала на пријему  предсједниka Владе Републике Србије

Захвала на пријему предсједниka Вл…

Поштовани предсједниче ...

Zbogom pameti

Zbogom pameti

Nije prvi slučaj da Hrvat...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Predizborni letak kandida...

Prev Next

Predizborni skup u Borovu

U petak, 18.11.2011. godine u Borovu je održan predizborni skup podrške Koaliciji, za sada, opozicionih srpskih stranaka u borbi protiv kancerogenog tkiva naše zajednice, a to je poltronistička politička opcija SDSS.

 

Pred više desetina građana Borova, predstavnika medija, intelektulane sfere, goste je uvodno pozdravio poznati muzički sastav odsviravši nekoliko, za datum simboličnih kompozicija, da bi se nakon toga održala minuta ćutanja za sve poginule u ratnom vihoru '91-''95.

Gostima je prvo pročitan "PROGLAS SRPSKOM NARODU" kao temelj zajedničke Koalicije srpskih stranaka: Naša Stranka, Demokratska Partija Srba, Srpska Narodna Stranka, što su svi prisutni, ne skrivajući oduševljenje i nadu za promenom pozdravili burnim aplauzom.

 

Skupu se potom obratio potpredsednik Partije Podunavskih Srba, g. Zoran Kojić, koji je izneo svoje čvrsto uverenje u uspeh ove koalicione liste, koja neupitno obiluje kvalitetnim kadrovima te izuzetno dobro uređenim planom za spas onoga što je preostalo od srpske zajednice u Republici Hrvatskoj. Kojić je takođe preneo pozdrave i podršku kompletnog predsedništva i članstva PPS-a, te na kraju poručio. "ĆUTANJE JE ODOBRAVANJE!".

 

Izlaskom za govornicu zamenik kandidata, g. Dragan Todić obrzaložio je sve faktore negativnosti koji su proizašli iz niza godina vladavine onih koji su činili sve da ne učine ništa. G.Todić je ne skrivajući dobro izrađen plan razvoja zajednice još jednom pozvao sve članove, simpatizere, svekoliki Narod srpski, da ove izbore ne bojkotuje, kako je to bilo u praksi do sada i na taj način ne pruži zadovoljstvo osvajanja vlasti onima koji su nas evidentno sistemski uništavali tolike godine.

 

Velikim aplauzom dočekan je predsednik Naše Stranke g. Jovan Ajduković, koji je, očiglednim poletom podrške koja mu je ukazana, detaljno obrazložio planove, očekivanja, načine realizacije svih gorećih problema koja potiskuju razvoj, sada već marginalizovane srpske zajednice.

Asimilacione tokove, koji su zahvatili sve teritorije naseljene srpskim stanovništvom, te nezaposlenost i hroničan deficit mladih srpskih stručnih kadrova g. Ajdulović je naveo kao primarne probleme za koje je toliko potrebno založiti se, ukoliko želimo da asimiliacioni proces zaustavimo.

 

Predsednk NS još jednom je zahvalio svim članovima, partnerima, simpatizerima, na shvatanju ozbiljnosti situacije i količni podrške koju dobija, te najavio drugi po redu, veliki skup podrške planiram za dan 25.11.2011. godine u bioskopskoj sali u Borovu Naselju (Grad Vukovar), gde će biti prezentovana kompletna lista te njeni činioci lično, gde će takođe pisustvovati vrh predsedništva Srpske Napredne Stranke iz matične nam države, te izuzetno bogat kulturno-umetnički program sa poznatim imenima iz samog vrha estrade u matici.

nazad na vrh

Sekcije

Linkovi

Drugi o nama

Web alati

O nama

Pratite nas