Menu
NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

Nalepnice sa Trpinjske ce...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

U susret naj radosnijem H...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

Svoj braći po Hristu, Kat...

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Iako postoji, bar na papi...

HVALA VAM I SREĆNO!

HVALA VAM I SREĆNO!

NAŠA STRANKA PREDSEDNIK ...

Захвала на пријему  предсједниka Владе Републике Србије

Захвала на пријему предсједниka Вл…

Поштовани предсједниче ...

Zbogom pameti

Zbogom pameti

Nije prvi slučaj da Hrvat...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Predizborni letak kandida...

Prev Next

Predizborni skup u Vukovaru - 25.11.2011.

  • Napisala 

Dana 25.11.2011. godine u Vukovaru je održano predstavljanje kandidata Koalicije srpskih stranaka NS-DPS-SNS.

Kandidati koalicije Srpskih stranakaPrepunu bioskopsku salu u B. Naselju, više stotina građana (više od 400) početno je pozdravio predsednik SDS-a iz Republike Srbije g.Branislav Švonja, koji je, ne skrivajući oduševljenje posećenošću izrazio čvrsto uverenje u pobedu koalicije te smenu dosadašnje, kako je naveo „pogubne garniture političara sumnjivih namera" što je pozdravljeno gromkim aplauzom.

 

Iako je prvobitno bilo najavljeno prisustvo predstavnika i delegacije Srpske Napredne Stranke iz Republike Srbije, ono nije realizovano iz razloga što delegacija nije propuštena na graničnom prelazu Tovarnik iz raloga što „predstavljaju opasnost za javni poredak, nacionalnu sigurnost ili javno zdravlje", što je više stotina okupljenih građana dočekalo sa velikim razočarenjem, ali i uverenjem kako se to više neće događati, jer se više neće pružiti prilika aktuelnoj hrvatskoj vlasti i njihovim „saradnicima" za najgrubljim kršenjem prava na javno političko delovanje.

 

Članovi koalicije srpskih stranaka -Nasa StrankaU Delegaciji SNS-a nalazio se i predsednik koalicije 104 izbeglička udruženja g. Miodrag Linta koji i pored toga što je hrvatski državljanin, također nije pušten na ulazu u Republiku Hrvatsku.

 

Kandidati Koalicije srpskih stranaka g.Jovan Ajduković, g.Veljko Džakula te g.Milan Rodić najoštrije su osudili ovaj presedan te ga nazvali sumrakom demokracije, ujedno tražeći obajšnjenje od Ministra unutrašnjih poslova RH g.Tomislava Karamarka, ne skrivajući sumnju u zvaničan razlog ne propuštanja delegacije najjače, trenutno opozicione stranke u Republici Srbiji.

 

Obraćajući se okupljenima predsednik NAŠE STRANKE g. Jovan Ajduković je u svojstvu domaćina predizbornog skupa naveo programska načela kojim će se voditi kao budući predstavnici naše nacionalne zajednice u Hrvatskom Saboru, što je izmamilo ponestalu nadu na licima okupljenih, te pozdravljeno aplauzima kao sinonimom za veru u uspeh Koalicije.

 


Goste su pozdravili i preostali kandidati sa koalicione liste g. Veljko Džakula i g. Milan Rodić, okupljenima obećavajući promenu, garantujući zaustavljanje ovog pogubnog perioda vladanja HDZ-a i njihovih koalicionih partnera SDSS-a što bi nakon toliko godina značilo prekretnicu, toliko neophodnu srpskoj zajednici u Republici Hrvatskoj.

 

Pored nedolaska i poznatih estradnih imena zaustavljenih sa delegacijom SNS-a, prisutnima se predstavio finalista hrvatskog super talent show-a Apollo band iz Vukovara, te orkestar pod upravom Mile Mićanovića.

 

Druženje je nastavljeno u holu dvorane gde su okupljeni imali priliku izneti svoje probleme, pobliže se upoznati sa programom, te počastiti drevnim srpskim delicijama sremsko-slavonskih krajeva.

nazad na vrh

Sekcije

Linkovi

Drugi o nama

Web alati

O nama

Pratite nas