Menu
NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

Nalepnice sa Trpinjske ce...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

U susret naj radosnijem H...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

Svoj braći po Hristu, Kat...

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Iako postoji, bar na papi...

HVALA VAM I SREĆNO!

HVALA VAM I SREĆNO!

NAŠA STRANKA PREDSEDNIK ...

Захвала на пријему  предсједниka Владе Републике Србије

Захвала на пријему предсједниka Вл…

Поштовани предсједниче ...

Zbogom pameti

Zbogom pameti

Nije prvi slučaj da Hrvat...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Predizborni letak kandida...

Prev Next

Svečana skupština Naše Stranke

Svečana skupština Naše Stranke

Borovo, 30.03.2013.

Svečana Skupština NAŠE STRANKE održana je u sali Kulturnog centra u Borovu koja je tom prilikom bila ispunjena do poslednjeg mesta sa prisutnim delegatima, članovima, simpatizerima i uzvanicima.

 

Svečanoj Skuštini su prisustvovale visoke višečlane delegacije iz matične države Srbije, i to:

  • Delegacija SNS-a, predvodio je potpredsednik Izvršnog odbora g. Jovičić Aleksandar,

  • Delegacija Opštine Bečej, predvodio je predsednik Opštine g. Radojević Vuk,

  • Delegacija Opštine Stara Pazova, predvodio je predsednik Opštine g. Radinović Đorđe,

  • Delegacija Opštine Kula, predvodio je Pomoćnik predsednika opštine g. Vladan Krtolica.

Svečanu Skupštinu je otvorio i obratio se prisutnima, predsednik NAŠE STRANKE g. Jovan Ajduković i tom prilikom se zahvalio uvaženim gostima na prihvaćenom pozivu i dolasku, a delegatima i članovima NS-a, zaželeo uspeh u radu i naravno, pobedu na predstojećim izborima i to na svim nivoima. U svom izlaganju osvrnuo se na protekli dvogodišnji period rada i postojanja NAŠE STRANKE, od samog osnivanja pa do današnjeg dana, kroz koje je sve nedaće prošla i koji su planovi za budućnost. Posebno je naglasio da NS ima odličnu saradnju sa SNS-om i da sama ta činjenica daje veliki podstrek i podsticaj u daljnjem radu celokupnom rukovodstvu i članstvu, sa željom i potrebom za preko potrebnim jedinstvom i istinskim zastupanjem svih Srba u RH. Pozvao je sve Srbe iz RH da na predstojećim izborima za EU parlament izađu u što većem broju i daju bezrezervnu podršku knadidatima na listi br. 19. U tom pravcu je potrebno da se svi Srbi maksimalno mobiliziraju, ujedine i slože, a takođe i za predstojeće lokalne izbore koji se održavaju 19.05.2013. godine. Svojim glasovima donosite neophodne PROMENE koje su preko potrebne Srbima u RH.

Prvi od gostiju obratio se koalicioni partner predsednik NOVE SRPSKE STRANKE g. Svetislav Lađarević. Pozdravio je prisutne, čestitao rukovodstvu i članstvu NS-a na drugom rođendanu te zaželeo i nadalje uspešan rad, koji bi svakako bio krunisan dobrim rezultatima na predstojećim izborima za EU parlament i nadolazećim lokalnim izborima. U tom pravcu, rukovodstvo i članstvo NS-a može računati na podršku koalicionog partnera, NSS-a.

Predsednik Opštine Bečej g. Radojević Vuk je pozdravio prisutne u ime Opštine i u svoje lično ime. Predložio je da se pristupi izradi protokola o bratimljenju opština iz Vukovarsko-sremske županije sa opštinama iz R. Srbije. Ovaj predlog je naišao na veliko odobravanje svih prisutnih te je popraćen velikim aplauzom.

Predsednik Opštine Stara Pazova g. Radinović Đorđe obratio se prisutnima te preneo pozdrave građana Opštine na čijem se čelu nalazi, dao javnu i bezrezervnu podršku NS-u i njenom rukovodstvu. Zaželeo je takođe uspeh na predstojećim izborima za EU parlament i nadolazećim lokalnim izborima.

Pomoćnik predsednika opštine Kula g. Vladan Krtolica obratio se prisutnima, sve ih srdačno pozdravio te zaželeo uspeh u radu i naravno što više pobeda na predstojećim izborima.

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a, g. Jovičić Aleksandar pozdravio je sve prisutne u ime SNS-a i u svoje lično ime te je preneo srdačne pozdrave predsednika SNS-a g. Vučić Aleksandra, što je popraćeno burnim aplauzom svih prisutnih u sali Kulturnog centra u Borovu. Pozvao je sve Srbe na jedinstvo koje je u ovim trenucima neophodno. SNS želi i neophodno je da se sačuva kulturni, socijalni i politički indentitet Srba u Hrvatskoj, jer je to zaista važno. Nadalje je napomenuo da se moramo svi boriti da prestane iseljavanje i starenje Srba, to je zaista važno i u Hrvatskoj, a važno je i u Srbiji da se borimo i protiv bele kuge i da nas ima što više, jer mi smo zaista jedan divan narod, narod koji želi da radi i ničega se ne plaši, znamo ko smo, znamo šta smo, znamo odakle smo došli i zato ima mesta za sve nas. G. Jovičić je nadalje izjavio: Mi smo došli iz Beograda da vas podržimo na vašem putu i da kažemo da niste sami i da postoji neko ko se brine o vama i da postoji neko ko će se brinuti o vama i u budućem periodu i neko na koga možete da računate, a to je svakako SNS. Nama je zaista važno da vi u izborima za EU, a i u izborima na lokalnom nivou ostvarite što bolje rezultate, da pokažate koliko ste jedinstveni, da svi Srbi stanu iza jedne liste i kažu da, mi smo složni mi želimo da budemo složni u ovom procesu i na ovom putu samo iz jednog interesa – zbog našeg naroda, samo zbog tog interesa. I mi smo i danas ovde zbog toga i bićemo i ako treba i na dan izbora da vas podržimo jer želimo da se borite za interese svih Srba koji svakodnevno imaju velike probleme u Hrvatskoj. Ono što sam čuo od predsednika SNS-a, g. Aleksandra Vučića, kada me zamolio da prenesem njegovo osećanje i ono što on oseća u ovom trenutku, a to je da bi voleo da bude ovde sa vama i da vam poželim da ne odustajete, da vam poželim da pobedite, da vam poželim da budete jedinstveni, jer ono što sam mogao da vidim od vaših predstavnika kada dolaze u Beograd to je istinska, prava briga za sve Srbe u Hrvatskoj i ne samo u Hrvatskoj i nas pitaju kako ste i da li uspevate da rešite sve ono što ste rekli da ćete rešiti kada ste bili zajedno sa nama u predizbornim kampanjama i kada ste nam dali ogromnu podršku koja nam je tada značila. Zato zapamtite da ćemo mi biti uz vas, da ćemo rasti zajedno sa vama. Mislim, a naravno to želim i da ponovim, želim vam puno uspeha na ovim izborima za EU parlament i na lokalnom nivou i nadam se, a i gledat ću da dođem i za dve nedelje i za tri nedelje kod vas da zajedno proslavimo ono što je sled okolnosti, a kako ovo danas ovde vidim, to je svakako, pobeda.

Za govornicu je zatim izašao potpredsednik NAŠE STRANKE g. Slavko Mirnić i prvi put javnosti prezentirao Strategiju protiv denacionalizacije i asimilacije Srba u hrvatski etnikum. Svi prisutni su pažljivo saslušali izlaganje i prezentaciju te istu aplauzom podržali.

U muzičkom delu, prisutnima su se uspešno predstavili vokalni solista Živojin Jergić i Vučedolski zvuci.

Svima prisutnima je predstavljena kandidacijska lista br. 19 i kandidati koji se nalaze na istoj, i to neposredno. Svi su redom pozdravljeni velikim aplauzom i sa željom da nas dostojno predstavljaju.

Kroz celokupni program Svečane Skupštine vodio nas je vrlo uspešno g. Kojić Zoran.

Nakon svečanog dela, svi prisutni su pozvani na posluženje i druženje.

 

Informativna služba NAŠE STRANKE

nazad na vrh

Sekcije

Linkovi

Drugi o nama

Web alati

O nama

Pratite nas