Menu
NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

Nalepnice sa Trpinjske ce...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

U susret naj radosnijem H...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

Svoj braći po Hristu, Kat...

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Iako postoji, bar na papi...

HVALA VAM I SREĆNO!

HVALA VAM I SREĆNO!

NAŠA STRANKA PREDSEDNIK ...

Захвала на пријему  предсједниka Владе Републике Србије

Захвала на пријему предсједниka Вл…

Поштовани предсједниче ...

Zbogom pameti

Zbogom pameti

Nije prvi slučaj da Hrvat...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Predizborni letak kandida...

Prev Next

Kompletna istina o Mirku Raškoviću izašla na videlo, uskoro i ubrzo sledi nastavak i o …

  • Napisala 
Kompletna istina o Mirku Raškoviću izašla na videlo,  uskoro i ubrzo sledi nastavak i o …

Borovo, 07.12.2015.
- Proteklo vreme imali smo priliku da svi zajedno gledamo u medijima te pratimo na portalima krajnje interesantnu i iznad svega, istinitu priču o velikoj srpskoj sramoti - SDSS-u, o njihovim izabranim kandidatima na proteklim parlamentarnim izborima održanim 08.11.2015. god.; Mirku Raškoviću, Miletu Horvatu i 50 %-tnom Srbinu Miloradu Pupovcu.

Ne tako davno (pogledajte naš objavljeni tekst od 30.12.2012. godine) pisali smo još i tada o lažnom ili stvarnom hrvatskom branitelju (?) Mirku Raškoviću koji je svo vreme ratnih dejstava između 1991. – 1995. godine bio pripadnik vojske RSK u oficirskom činu kapetana I. klase i to na mestu komandira vojnog skladišta Stara straža u Pađanima kod Knina, a istovremeno je aktivno radio za tadašnju hrvatsku vlast i tako se našao u registru branitelja sa ukupno 2.157 dana učešća u odbrani Republike Hrvatske.

Tada smo postavili javno pitanje predsedniku velike srpske sramote Vojislavu Stanimiroviću, neposrednom akteru potpredsedniku SDSS-a Mirku Raškoviću, ministrima Predragu Matiću i Tomislavu Karamarku da javno obelodane podatak; prima li Mirko Rašković vojnu penziju u iznosu od 7.312,67 KN i ako prima, za koje zasluge te ko mu je potpisao ratni put.
Sada vidimo da navedeni iznos penzije je bio nešto i veći, verovatno zbog „pojačanog“ penzionog dodatka, pa je iznosio 7.935,00 KN mesečno. Doduše, vratio je imenovani novce nakon 4 godine, ali bez kamata i naravno po vlastitom priznanju, jedan dobar deo zadržao za sebe jer je smatrao kako je to zaslužena nagrada???

Sve su detaljno znali o tim „ratnim rabotama“ Mirka Raškovića njegovi stranački jarani Vojislav Stanimirović i Milorad Pupovac te su ga iz tog razloga na stranačkoj skupštini u Topuskom 2013. godine uklonili sa mesta potpredsednika SDSS-a i jednostavno se ušutili.
I sada svi oni o tome ne bi ponovo „talasali“ da se Mirko nije drznuo i samostalno najavio da će podržati prilikom sastavljanja Vlade, HDZ, a ne SDP kako su to od njega tražili Stanimirović i Pupovac. Kakvi su to i koliko licemerni ljudi, prosudite sami.

Braćo i sestre, svi smo javno saznali kompletnu istinu o Mirku Raškoviću i njegovom ratnom putu, a sada nam je preostalo da napokon u narednom vremenskom periodu koji je pred nama, nakon dugih 18 godina iščekivanja, saznamo i kompletnu istinu o svim rabotama kapetana JNA Vojislava Stanimirovića i pukovnika HV-a Milorada Pupovca.

Iskreno se nadamo da ćete nakon ove istine o kojoj smo pisali pre skoro 3 godine, ubuduće znatno više poklanjati pažnje našim proverenim informacijama koje nastojimo da svima Vama na vreme dostavimo te da ih javno i objavimo. Nastavak uskoro i ubrzo sledi…

Informativna služba

nazad na vrh

Sekcije

Linkovi

Drugi o nama

Web alati

O nama

Pratite nas