Savulja spremna za promene Istaknut

Jovan Ajduković Jovan Ajduković

Borovo, 11.05.2013.
Uprkos jakom nevremenu i obilnoj kiši predizborni skup NS i NSS na Savulji u Borovu izuzetno je bio posećen, a najuža rukovodstva stranaka ponovila su svoju spremnost da Borovo izvedu iz privredne i političke apatije.

Oko 300 članova i simpatizera Naše stranke sa Savulje iz Borova sinoć je svojim prisustvom podržalo ideje, planove i program koalicije Naše stranke i Nove srpske stranke za predstojeće lokalne izbore 19. maja.
Predsednik NS-a Jovan Ajduković je podsetio meštane da Borovo mora izaći iz privredne i političke apatije uzrokovane dugogodišnjom nesposobnom vlašću prethodne garniture SDSS-a. - Imamo program, projekte zapošljavanja i obnove Borova i ne samo ovog mesta u regiji, a za to imamo podršku vladajuće strukture Srbije i njenih investitora iz drugih zemalja - rekao je Ajduković. On je podsetio meštane da Naša stranka ima i podršku aktuelnog predsednika Republike Hrvatske g. Ive Josipovića.
- S tim u vezi mogu da istaknem da je delegaciji Naše stranke ukazana čast jer ide na prijem kod predsednika RH g. Ive Josipovića u utorak 14. maja - istakao je on. Meštanima Borova obratili su se i kandidat za zamenika župana Vukovarsko-sremske županije Svetislav Lađarević i Mladen Mitrović, predsednik opštinske organizacije NSS-a, jednoglasnom ocenom da Borovo zaslužuje bolje u svakom pogledu: privrednom, kulturnom i političkom. Na kraju skupa meštanima Borova je upućen poziv da dođu u što većem broju na centralni predizborni skup stranke koji će biti održan 16. maja u centru Borova na Letnjoj pozornici.

Informativna služba Naše stranke