SDSS, ZVO i SNV ogromno finansirali predsedničku kampanju Ive Josipovića

SDSS, ZVO i SNV ogromno finansirali  predsedničku kampanju Ive Josipovića

Borovo, 15.01.2015.
- SDSS, ZVO i SNV, odnosno njihovi predsednici Stanimirović, Crnogorac i Pupovac, na upravo održanim izborima za predsednika Republike Hrvatske nisu žalili novce kojima raspolažu, a koji su isključivo namenjeni za potrebe Srba i celokupne srpske zajednice u RH , već su iste nemilice trošili aktivno uključivši se u kampanju predsedničkog kandidata Ive Josipovića.

O kojoj količini potrošenog novca se radi u ovom slučaju, svima nama braćo Srbi ostaje samo da nagađamo u ovom trenutku, ali za pretpostaviti je da se radi o nekoliko stotina hiljada kuna, a možda čak i ceo milion kuna. Svi smo bili svedoci „dostave“ ogromnih količina ovih plakata u poštanske sandučiće i na kućne adrese nas Srba, a prema podacima i obaveštenjima koje smo dobili povratno sa terena, količine su bile nenormalno velike.

Za pretpostaviti je da su plakati štampani u najmanje 100.000 komada, odnosno primeraka.
Takođe, mi Srbi smo istovremeno na sam dan izbora bili višestruko maltretirani brojnim telefonskim pozivima, po svoj prilici, iz call centra SDSS-a i SNV-a, uz podsećanje da obavezno izađemo na izbore i glasamo za Predsednika.

Veliki broj naših sunarodnika javno izražava svoje nezadovoljstvo ovakvim krajnje neodgovornim i bezobraznim ponašanjem Stanimirovića, Crnogorca i Pupovca, a ovo njihovo bahato i nenamensko trošenje novca koji je isključivo namenjen svim Srbima u RH, očekuju da ispita USKOK i Državno tužilaštvo. U javnosti se „šuška“ da bi jedan od njih trojice mogao definitivno zatražiti, u slučaju otpočinjanja istrage, status svedoka pokajnika.

Svedoci smo činjenice da je ovo u proteklih nešto više od godinu dana, treći po redu poraz SDSS-a, ZVO-a i SNV-a na održanim izborima i referendumu.
Prvi je bio na održanom referendumu o Ustavnoj definiciji braka iz 12./2013. gde su Srbi pozivani da podrže nešto što se direktno protivilo stavu i Srpske pravoslavne crkve –SPC, pa je tako najtolerantnije mesto u Hrvatskoj preko noći postalo mesto Negoslavci.
Drugi poraz je bio na izborima za EU parlament u 05/2014. kada Milorad Pupovac nije uspeo da na hrvatskoj SDP listi uđe u EU parlament jer mu je nedostajalo 1.780 glasova.
Treći poraz je ova „trojka“ doživela na upravo održanim izborima za predsednika RH jer su narod obmanuli i prevarili na način da su novcima namenjenim Srbima u HR isfinansirali dobar deo kampanje predsedničkog kandidata Ive Josipovića i opet su na kraju poraženi.

Istovremeno, a i nadalje SDSS, ZVO i SNV, ne pokazuju ni najmanju želju, volju ili nameru da pomognu porodicama 10-orice nepravosnažno osuđenih meštana sela Trpinje.
Ovim sramnim potezom su definitivno skinuli maske sa lica i Stanimirović i Crnogorac i Pupovac te učvrstili stav i osećaj kod svih Srba u HR da su svi oni VELIKA SRAMOTA celokupne srpske zajednice u Republici Hrvatskoj.