Menu
NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

Nalepnice sa Trpinjske ce...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

U susret naj radosnijem H...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

Svoj braći po Hristu, Kat...

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Iako postoji, bar na papi...

HVALA VAM I SREĆNO!

HVALA VAM I SREĆNO!

NAŠA STRANKA PREDSEDNIK ...

Захвала на пријему  предсједниka Владе Републике Србије

Захвала на пријему предсједниka Вл…

Поштовани предсједниче ...

Zbogom pameti

Zbogom pameti

Nije prvi slučaj da Hrvat...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Predizborni letak kandida...

Prev Next

Srećna Nova 2014. godina

  • Napisala 
Srećna Nova 2014. godina

VUKOVAR, 31.12.2013 - Svim građankama i građanima Hrvatske Naša stranka želi srećnu i uspešnu Novu 2014. godinu uz želju da se narušeni međunacionalni odnosi poboljšaju, a stanovništvo svoju budućnost gradi na ovim prostorima.

 

Povodom predstojeće 2014. godine najuže rukovodstvo Naše stranke koje čini predsednik Jovan Ajduković, potpredsednik Slavko Mirnić, generalni sekretar Dragan Todić, predsednik GO Vukovar Ljubomir Ajduković, predsednik OO Borovo Ljiljana Sremac, predsednik OO Erdut Veljko Milovanović poželeli su svim građanima Hrvatske, Srbije i Republike Srpske puno zdravlja, uspeha i sreće sa naglaskom da je Srbima u ovim državama kao nikada ranije do sada najpotrebnija sloga i jedinstvo izraženo u ekonomskoj i političkoj saradnji.

U svojoj novogodišnjoj čestitci predsednik NS-a Jovan Ajduković kaže: 

"Mnogopoštovane Srpkinje i čestiti srpski domaćine!

Ovaj put ću Vam uputiti pomalo neobičnu čestitku za Novu 2014. godinu, sa jedinom iskrenom željom da Vas Bog blagoslovi i podari zdravlja Vama i Vašim mnogopoštovanim porodicama. Zdravlje će nam svima trebati, da prebolimo sva poniženja i pokušaje da budemo diskreditovani kao domicilni i starosedelački narod na ovim Našim vekovnim prostorima. Sreća će nam biti nasušno potrebna, jer sve što su nam naši zvanični predstavnici tzv. "hrvatski Srbi" obećali, ili su nas slagali ili su nemoćni da svoja dugogodišnja stalno ponavljana obećanja sprovedu u život. Na žalost po srpsku zajednicu ima ljudi koji im još veruju, pa su se doveli u poziciju nemoći, paralize i tako postaju statični u svom delovanju i odlukama. Zato mi i jeste preostalo da Vam od svega najiskrenije poželim da prestanemo raditi u korist svoje vlastite štete.

S poštovanjem Vaš Jovan Ajduković i Naša stranka!"

Generalni sekretar Dragan Todić je u sličnim razmišljanjima i poručuje:

"Želim da i Srbi u danas evropskoj Hrvatskoj konačno izaberu za svoje predstavnike istinske Srbe koji će ih efikasno predstavljati i zalagati se za realizaciju zakonom propisanih prava kao nacionalnoj manjini. Trenutni predstavnici nisu nam kao populaciji koja sve više iseljava iz Hrvatske ništa dobro doneli. Gotovo ništa ili to malo što su ostvarili zanemarivo je, budući da problemi s kojima se srpska populacija suočava traju skoro dve decenije. Stoga braćo i sestre s nadom da će nam 2014. doneti promene na bolje želim Vam odlično zdravlje i puno uspeha u budućem radu. Vaš Dragan Todić."

U ime Gradske organizacije Vukovar, predsednik Ljubomir Ajduković kaže:

"Drage Vukovarčanke i Vukovarčani, članovi Naše stranke, glasači i simpatizeri, pred nama je težak zadatak i trnovit put da Srbi u Hrvatskoj konačno počnu da žive sa više dostojanstva i poštovanja. Mi smo optimisti i čvrsto verujemo u ono što radimo, za čega se borimo i čemu težimo, a to je da zajedničkim snagama sagradimo lepše sutra našem gradu i omladini kao stubu svega što treba da ostane i opstane.

Proslava Nove godine traje jedan dan, a Naša stranka i njen Gradski odbor će za Vas biti na raspolaganju 365 dana u godini.

Stoga mi je čast da u ime Gradskog odbora svim sugrađankama i građanima poželim srećnu i uspešnu 2014. godinu.Vaš Ljubomir Ajduković."

 

Informativna služba Naše stranke

nazad na vrh

Sekcije

Linkovi

Drugi o nama

Web alati

O nama

Pratite nas