Zabeleženo preko 400.000 posetilaca sajta Naše stranke

VUKOVAR 03.01.2014 - Društvo koje se okreće internetu kao glavnom sredstvu informisanja je slobodnije, liberalnije i šireg shvatanja pojma informisanja od društva koje prevashodno koristi tradicionalne, štampane i elektronske medije.

Premda stranački sajt, www.nasa-stranka.hr pruža dobrodošlicu svim kvalitetnim člancima, analitičkim tekstovima i komentarima vrednih objavljivanja autora svih profila. Vrednost toga leži u činjenici da je nimalo neophodno da se decidirano odreknu vlastitog uverenja u korist uskih stranačkih interesa. Pod uslovom da pristup odabranoj temi ne krši temeljne etičke i civilizacijske norme, ne propagira druge stranačke stavove i ne vređa nikog po nacionalnoj, verskoj i/ili rasnoj osnovi.

Društvo koje se okreće internetu kao glavnom sredstvu informisanja je slobodnije, liberalnije i šireg shvatanja pojma informisanja od društva koje prevashodno koristi tradicionalne, štampane i elektronske medije. Opet, pisano novinarstvo ima prednosti u jednom: putem "opipljive" arhive ostavlja dugotrajniji pečat vremena i pragmatično stvara "slatkoću" pregleda šta se to nekada dešavalo.

Do samo pre nekoliko meseci, niko ili retko ko u Našoj stranci je bio toliki optimista da će web-stranica NS-a, pre svega opstati, a kamoli zabeležiti u nepune tri godine postojanja preko 400.000 posetilaca tim pre jer je NS još u opoziciji.
I sve to zahvaljujući Vama, čitaocima, koji pratite rad Naše stranke.

Šta kažu pokazatelji? Od pojavljivanja sajta u početnom obliku 23.03.2011. do momenta kada je isti redizajniran 01.05.2013. godine, zabeleženo je 230.000 poseta, a od tada do danas još preko 170.000.

Stoga najuže rukovodstvo stranke, predsednik Jovan Ajduković i generalni sekretar Dragan Todić u svoje i u ime najužih saradnika, gradskih organizacija, opštinskih odbora, članova, aktivista i simpatizera zahvaljuju na ukazanom poverenju uz podsećanje na otvorenu mogućnost saradnje sa svim dobronamernim čitaocima, ljubiteljima pisane reči.

Globalizacija donosi prednost da internet čovečanstvu pruža sredstvo kojim svako može, neometano da u potpunosti zadovolji svoju radoznalost o bilo čemu, ostvari i izrazi svoju slobodu mišljenja, neometano od bilo koga. A jačina programske orijentacije Naše stranke je upravo i u ovome.

S. Jovičić