Zahvalnost biračima i čestitka pobedniku

Vukovar - Osijek, 20.05.2013.

Svi kandidati iz redova koalicije Naše stranke i Nove srpske stranke izražavaju neizmernu zahvalnost biračima na ukazanom poverenju i ujedno čestitaju pobednicima.

Na lokalnim izborima održanim 19.05.2013., kandidati koalicije Naše stranke i Nove srpske stranke ostvarili su zadovoljavajuće rezultate budući da Naša stranka postoji tek nešto više od dve godine i da su ovo prvi lokalni izbori na kojima je učestvovala u koaliciji sa Novom srpskom strankom.

Stoga svi kandidati: Jovan Ajduković, Svetislav Lađarević, Dragan Todić, Slavko Mirnić, Milenko Živković, Ljubomir Ajduković, Veljko Milovanović i Tanja Kerkez, izražavaju zahvalnost biračima na ukazanom poverenju, a pobednicima upućuju iskrene čestitke uz nadu i verovanje da će ubuduće znatno bolje, više i kvalitetnije raditi u interesu celokupnog srpskog naroda u Hrvatskoj, bez obzira na političku opredeljenost.

Nova politička opcija definitivno postoji i narod je na ovim izborima pokazao da među Srbima u Hrvatskoj postoji alternativa.

Pred ovom koalicijom svakako postoji politička budućnost, uz neophodnost ulaganja kvalitetnog rada kako bi se došlo do boljih izbornih rezultata.

Koalicija NS-a i NSS-a nije uputila niti jedan prigovor na sam tok i regularnost izbora, premda je za to bilo osnova, budući da biračima na većini birališta nisu bile uručene manjinske liste za glasanje, zajedno sa ostalim kandidacijskim listama niti su obaveštenja bila istaknuta na vidljivim mestima.

U svom komentaru predsednik Naše stranke Jovan Ajduković je dosta razočaran poručio pripadnicima svog naroda u istočnoj Hrvatskoj sledeće: Žao mi je što niste shvatili na ovim izborima prilikom glasanja da u protekle 4 godine niste imali ništa, a i pored toga ste se ponovo odlučili da nemate ništa i za to ništa, ponovo glasali.

Informativna služba Naše stranke