• Napisala

Nije prvi slučaj da Hrvati podmetnu mamac srpskom narodu u Hrvatskoj. Ali je prvi put da je srpski narod to toliko progutao. SDSS je osnovan 1994. godine u Zagrebu a rat je završio 1995. Milorad Pupovac nije bio na srpskoj strani u ratu. Pametnom dosta. Danas je desna ruka Milanovića. Zajedno vređaju našu kulturnu osnovu za koju se Srbi iz Hrvatske dugo bore i rukama i nogama. Proizvodnjom uvreda i straha SDSS onemogućava našu borbu i vodi pravo u nestanak. Ono što je SDSS napravio Srbima u Hrvatskoj neprijatno mi je da kažem. Nisam ni znao kako na hrvatskom zvuči „šaka jada“ sve dok to nije izgovorio glavni oslonac SDSS-a. Bogami, toga bi se postidela i budala.

Pupovac je ponudio Srbima u Hrvatskoj autsajdere iz svojih redova. Zapanjujući izbor kandidata. Zar zaista ima takvih idiota koji veruju da ti kandidati mogu rešiti imovinska prava, nepriznati radni staž, penzije... Narod koji je u Hrvatskoj dao Teslu, Petra Preradovića, Milankovića, završava gotovo istrebljen proizvodnjom straha od grupice jadnih mamaca koje nam podmeće hrvatska služba da bismo što pre nestali. Glupost još nije umrla, a kad će, ne zna se.

Sve to vrlo jasno govori da Srbi nemaju kapacitete za postojanje. Alternativa je vrlo jasna, nestanak. Da bi se sačuvao zdrav narod, mora postojati ekonomski snažna matica srpskog naroda. Ako toga nema, zbogom pameti. I mnogo veći narodi su nestajali.

kandidati Naše stranke za Sabor