Menu
NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

Nalepnice sa Trpinjske ce...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

U susret naj radosnijem H...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

Svoj braći po Hristu, Kat...

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Iako postoji, bar na papi...

HVALA VAM I SREĆNO!

HVALA VAM I SREĆNO!

NAŠA STRANKA PREDSEDNIK ...

Захвала на пријему  предсједниka Владе Републике Србије

Захвала на пријему предсједниka Вл…

Поштовани предсједниче ...

Zbogom pameti

Zbogom pameti

Nije prvi slučaj da Hrvat...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Predizborni letak kandida...

Prev Next

DOSS/TA! vreme je za promene Istaknut

SNS(srpska napredna stranka) Treća godišnjica rada od osnivanja -jubilej u NišuSrpska napredna stranka održala je 29.oktobra 2011 godine, svečarsko-predizborni skup u Nišu, pred više od 7000 svojih članova i simpatizera, u veličanstvenoj atmosferi i ambijentu sportske hale Čair.

 

Ovom društvenom impozantnom i politički izuzetno značajnom skupu, učešće su uzeli i brojni pozvani gosti, između ostalog 15 Ambasadora i 30 predstavnika Ambasada Evrope i sveta, akreditovanih u Republici Srbiji, svi koalicioni partneri SNS, također i predsednik Naše stranke iz Republike Hrvatske, Jovan Ajduković dipl.pravnik, u ime Demokratske opozicije srpskih stranaka koju čine Naša stranka, Demokratska partija Srba i Srpska narodna stranka, sekretar Naše stranke iz Republike Hrvatske Dragan Todić dipl.pravnik i predsednik koalicije izbeglih Srba iz RH, Miodrag Linta.

Posebnim pozdravom predsednika Naše stranke Jovana Ajdukovića, jasno je dana javna podrška svoj trojici kandidata za Hrvatski sabor na predstojećim parlamentarnim izborima koji će se održati 04.decembra 2011 godine, pred više od 7000 prisutnih članova i simpatizera SNS-e i celom srpskom javnošću.

Da podsetimo, DOSS je međusobnim sporazumom utvrdio listu kandidata srpske nacionalne manjine u 12.izbornoj jedinici za Hrvatski sabor i to : AJDUKOVIĆ JOVAN dipl.pravnik ispred Naše stranke, DŽAKULA VELJKO dipl.ing. ispred Demokratske partije Srba i RODIĆ MILAN dipl.pravnik ispred Srpske narodne stranke.

DOSS želi jednim glasnim DOSTA, reći SDSS-u da su kao trgovačka i podanička stranka naneli u proteklih 8 godina teško nadoknadivu štetu srpskom narodu u RH i velikom srpskom izbegličkom korpusu u Republici Srbiji, Republici Srpskoj i širom sveta, da su izdali poverenje Srba iz RH i moraju kao nemoralna i izdajnička stranka otići sa političke scene RH, jer su svojim" radom" da ništa za Srbe ne urade, ali zato za sebe i svoje političke sledbenike i poltrone sve. Činili su po nagovoru svojih hrvatskih političkih nalogodavaca sve u korist srpske štete i tako nas od do nedavno konstitutivnog naroda u RH doveli na rub ASIMILACIJE kao put bez povratka. Činili su po nalogu svojih naredbodavaca da od Srbina u RH kao domicilnog i tradicionalnog čoveka i građanina stvore njima podobnog „hrvatskog srbina", bez nacionalnog identiteta i građanskog integriteta.

ajdukovic-nikolic-vucic-linta-ns-snsZato im moramo svi zajedno reći jedno veliko DOSTA ! Dosta jednoumlju i političkom monopolu, dosta pretnjama i ucenama, dosta privilegovanim i prepariranim „vođama" i njihovim enormnim materijalnim i svim drugim povlasticama na štetu vlastitog naroda, dosta licemerju i trgovini Našim srpskim narodom, jer njihovi i nismo nikada bili, a sada vidimo ni oni bogami Naši. Ovoj je zato prilika da im kažemo da sami odu ili ćemo ih zajedno na predstojećim izborima poslati u prošlost, gde objektivno i pripadaju.

 

 

Podrška SNS-a ovim promenama je nasušno potrebna, jer dolazi od buduće vlasti iz naše matične države Republike Srbije i utoliko je značajnija i za njih trajno politički pogubnija.

 

Predsedništvo Naše stranke

nazad na vrh

Sekcije

Linkovi

Drugi o nama

Web alati

O nama

Pratite nas