Menu
NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

Nalepnice sa Trpinjske ce...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

U susret naj radosnijem H...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

Svoj braći po Hristu, Kat...

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Iako postoji, bar na papi...

HVALA VAM I SREĆNO!

HVALA VAM I SREĆNO!

NAŠA STRANKA PREDSEDNIK ...

Захвала на пријему  предсједниka Владе Републике Србије

Захвала на пријему предсједниka Вл…

Поштовани предсједниче ...

Zbogom pameti

Zbogom pameti

Nije prvi slučaj da Hrvat...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Predizborni letak kandida...

Prev Next

Milorad Pupovac - podobni Srbin Zorana Milanovića

Borovo, 27.08.2012.

 

Proteklih dana bili smo svedoci političkih izjava i prepucavanja između predsednika Republike Hrvatske g. Ive Josipovića i čestitog Milorada Pupovca, potpredsednika SDSS-a.

Imali smo prilike čuti i pročitati niz detalja i pikanterija o kojima velika većina građana RH i posebno građana srpske nacionalnosti, pojma nije imala.

Kulminacija svega je izjava predsednika Vlade RH g. Zorana Milanovića data u Dnevniku Nove TV, a koju je objavio portal www.danas.hr, dana 25.08.2012. godine te istu možete pročitati ovde (http://danas.net.hr/hrvatska/zoran-milanovic-pupovac-ne-reketira-vladu).

 

 

Sama izjava sigurno ne bi pobudila veliko zanimanje javnosti da u sebi ne sadrži dve itekako ozbiljne i opasne radnje koje se striktno primenjuju, a to su:

  • Prva govori da je Vlada RH koju predvodi SDP i na čijem je čelu g.Milanović definitivno podelila građane srpske nacionalnosti na one koji su rat proveli u Zagrebu (poput Pupovca) i one koji su isti taj rat proživeli i preživeli u svojim mestima i kućama, ali ne zajedno sa Pupovcem u Zagrebu.

Drugim rečima, g.premijer Milanović je stavio do znanja da je SDP-u i njemu lično dobro došao svaki glas građana srpske nacionalnosti iz RH (preko 100 hiljada glasova na proteklim parlamentarnim izborima 2011.god.), nevezano da li je to od aboliranih Srba, ali istovremeno predstavnici tih aboliranih Srba nisu ni u kom slučaju dobro došli u izvršnu vlast Hrvatske putem svojih predstavnika, nego je to mesto isključivo rezervisano za podobnog i doživotnog „Srbina“ Milorada Pupovca.

Mi Srbi, koji se istinski zalažemo za svoj srpski narod poodavno smo znali, a i osetili, da se ovakva politika zvanične vlasti u Hrvatskoj provodila svih proteklih godina, a koliko vidimo i iz ove napred navedene izjave, promena nema ni nadalje, već ostaje sve po starom.
Ipak ostaje jedna opasnost u izjavi premijera Milanovića, koja u svojoj ukupnosti izaziva potpuno kontradiktoran stav naspram ustavnog principa jednakosti i ravnopravnosti građana te se odnosi na činjenicu ostanka Pupovca u Zagrebu tokom rata, što ga čini podobnim i nedodirljivim, a čime se jasno stavlja do znanja svim aboliranim Srbima u RH i ukupnoj hrvatskoj javnosti, da su to ljudi drugog reda koji su takvim stavom premijera diskriminirani, bez mogućnosti političkog delovanja i u samoj izvršnoj vlasti ove države.

Kako je onda moguće da premijer Milanović uvažava predsednika SDSS-a Vojislava Stanimirovića, na čelu sa Predsedništvom te stranke i gotovo celim članstvom, koje je takođe abolirano.

 

  • Druga radnja govori da je ovoj vlasti kao i prethodnoj HDZ-ovoj, potreban Srbin dodvorica, kao što je to do sada uspešno bio Milorad Pupovac, i to između ostalog i za prljave misije poput odlazaka na Kosovo i Metohiju te pokušaja prevođenja domaćih Srba iz naroda u nacionalnu manjinu, kao što je isti Pupovac to uspešno i namerno učinio te podigao svoju desnicu ruku za odlučujući glas 1990.god. u Saboru RH kada smo svi mi Srbi iz Hrvatske katastrofalno prošli i proglašeni za manjinu.

 

Iz svega napred navedenog evidentno je licemerstvo i lažna nada upućena od strane SDP-a i njihovog lidera Zorana Milanovića prema srpskoj zajednici i Srbima u RH, međutim dobro je to što je ova njegova izjava ugledala svetlo dana kako bi svi Srbi iz RH napokon progledali i uvideli o kome se zaista radi.

Zato, braćo i sestre, moramo dobro otvoriti oči, sve ovo dobro zapamtiti i čim nam se ukaže naredna prilika, demokratski kazniti SDP i SDSS na način da im više nijedan glas aboliranih Srba ne bude dat.

 

Predsedništvo Naše stranke

nazad na vrh

Sekcije

Linkovi

Drugi o nama

Web alati

O nama

Pratite nas