Menu
NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

Nalepnice sa Trpinjske ce...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

U susret naj radosnijem H...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

Svoj braći po Hristu, Kat...

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Iako postoji, bar na papi...

HVALA VAM I SREĆNO!

HVALA VAM I SREĆNO!

NAŠA STRANKA PREDSEDNIK ...

Захвала на пријему  предсједниka Владе Републике Србије

Захвала на пријему предсједниka Вл…

Поштовани предсједниче ...

Zbogom pameti

Zbogom pameti

Nije prvi slučaj da Hrvat...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Predizborni letak kandida...

Prev Next

Politička prostitucija

Borovo,07.novembar 2012. godine

jovan-ajdSporazum SDP-a i SDSS-a u gradu Vukovaru, o podeli plena, je nemoralan čin učinjen od strane SDSS-a u ime Srba i srpskog naroda, ali u korist svojih nekoliko članova, a nikako u korist svoga naroda, u koga se pre svakih izbora zaklinju i svaki put ih bez pardona slažu.
To je nastavak političkog licemerja SDSS-a, koji neostvarena prava Srba u gradu Vukovaru zbog neisplaćenih penzija od 1991. do 1997. godine, neisplaćenih otpremnina i još nepotvrđenog prava na deonice bivših radnika „Borova“, protupravne otimačine od strane „Tehnostana“ Vukovar, davanja saglasnosti na neprimerenu otkupnu cenu stanova na kojima je postojalo stanarsko pravo, prihvataju ponudu SDP-a o Novoj školi bez srpskog predznaka, podanički kompenzuju i brutalno prodaju, za nekoliko radnih mesta u gradskom „Vodovodu“, za račun predsednika gradske organizacije SDSS-a Vukovar i nekoliko podobnih članova, koji će za svoju vernost i poslušnost SDSS-u biti nagrađeni, zanemarujući pri tom garantovana prava i interese svog srpskog naroda, kome su jedino obavezni služiti.

A šta je Vojislave Stanimiroviću sa tvojim srpskim narodom, kome uporno iz godine u godinu nešto obećavaš uoči izbora, a kada izbori prođu i ostvariš svoje ciljeve, taj isti narod bez stida i srama svaki put bezočno slažeš?
Gde je Vojislave obećana otkupna cena stana koja neće prelaziti 100 eura po metru kvadratnom stambenog prostora, a to si srpskom narodu javno obećao? Gde su otpremnine za bivše radnike „Borova“, za koje si tvrdio da sve što je za njih urađeno da si uradio Ti i tvoji Saborski zastupnici? Gde su neisplaćene penzije za period od 1991. do 1997. godine, koje si javno obećao uoči izbora za Sabor, da će biti isplaćene do kraja 2011. Godine? Gde su tih 20-tak nikad imenovanih činovnika SDSS-a koji navodno rade u Ministarstvima Vlade RH, za koje nikada nismo saznali šta i za koga rade, a predstavljali su po Tebi garanciju za realizaciju svih tih prava? Dokle idu tvoje laži i prevare Vojislave Stanimiroviću?

Do sada si uvek govorio da je SDP najveći neprijatelj očuvanja identiteta srpskog naroda u Republici Hrvatskoj i saradnja sa SDP-om je siguran put u potpunu integraciju Srba u RH, što nužno dovodi i do potpune asimilacije Srba u RH.
Šta se to toliko bitno promenilo, da danas misliš potpuno drugačije? Dao si svoj blagoslov i politički pristanak da se sve to od juče stvarno i desi, pri čemu si okrenuo sav bes hrvatskog naroda i dao mu priliku da nas Srbe kao narod ponovo žestoko napada, zbog tvog i Vašeg stranačkog sitno sopstveničkog interesa?

Hvala Bogu, Mi srpska većina u Republici Hrvatskoj i vladajuće političke strukture Naše matične države Republike Srbije, su to na vreme prepoznale i shvatile, a na ovu izdaju svakako ćemo žestoko i po zasluzi uzvratiti svim primerenim, legitimnim i političkim sredstvima, u to nemoj sumnjati !

Predsednik Naše stranke

Jovan Ajduković, dipl.pravnik

nazad na vrh

Sekcije

Linkovi

Drugi o nama

Web alati

O nama

Pratite nas