Menu
NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

PROMAŠENA ARGUMENTACIJA

Nalepnice sa Trpinjske ce...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

U susret naj radosnijem H...

BOŽIĆNA ČESTITKA

BOŽIĆNA ČESTITKA

Svoj braći po Hristu, Kat...

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Nejasna nacionalna ambicija Srba

Iako postoji, bar na papi...

HVALA VAM I SREĆNO!

HVALA VAM I SREĆNO!

NAŠA STRANKA PREDSEDNIK ...

Захвала на пријему  предсједниka Владе Републике Србије

Захвала на пријему предсједниka Вл…

Поштовани предсједниче ...

Zbogom pameti

Zbogom pameti

Nije prvi slučaj da Hrvat...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Ne treba trošiti reči na ...

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

NAŠA STRANKA-NAŠ IZBORNI PROGRAM

Predizborni letak kandida...

Prev Next

Pravi srbin

Izjave Milorada Pupovca,Voje Stanimirovića,Slobodana Uzelca i Mileta Horvata o tome da su, nakon jedino moguće i pravedne Odluke Ustavnog suda, tom Odlukom Srbi u Republici Hrvatskoj dovedeni u fazu segregacije i u javni i društveni geto, su u najmanju ruku nedolične njihovim akademskim titulama koje nose,ali i pokazuju koliko je neznanja u tim ljudima koji sebi daju za pravo da svuda govore u ime Srba iz Republike Hrvatske. Tu privilegiju im Srpski narod u Republici Hrvatskoj i onaj izvan granice RH nije nikada dao, već su je sami uzeli. Da pojasnim. Imenovani ljudi su produženi glas svojih „mentora", koji upravo preko Srba iz RH žele stvoriti i profilirati svog „hrvatskog Srbina" koji će pred međunarodnom zajednicom služiti svrsi, izvršavati naloge svojih pretpostavljenih naredbodavaca u korist viših interesa, a na nepopravljivu štetu srpske zajednice u RH. To je pakleni plan iz prošlosti koji svoje temelje ima iz perioda II. svetskog rata, ali i s početka 90-tih godina, kada je iz ničega i od „nekoga" stvoren Milorad Pupovac, kao podoban Srbin koji će uz pomoć jednog srpskog autoriteta iz Podunavlja, koje se spremalo za mirnu reintegraciju, a izbor je pao na dr.Vojislava Stanimirovića, psihijatra, jer drugi kandidati, a bilo ih je još, nisu mogli poslužiti svrsi, jer ih se nije moglo uplašiti, kupiti ili uceniti, dobivat politički blagoslov od stranke koja će svoje sedište imati baš u Vukovaru i to na prostoru gde su Srbi naj bolje organizovani i prostoru koji po međunarodno pravnim aktima ima zagarantovana specifična prava koja u formalno pravnom smislu predstavljaju stečena i neotuđiva prava, čiji su garant Ujedinjene nacije i međunarodna zajednica.

 

Taj pakleni izdajnički plan je nešto što se veoma vešto krilo i unutar srpske zajednice, ali i unutar SDSS-a i koji sada polako izlazi u svoj svojoj ljudskoj i nacionalnoj gadosti i licemerju odabranih „vođa", koji su zadržavali samo podobne i poslušne, ne iskrene već interesne Srbe, koji će kada budu potrošeni biti odbačeni i ucenjeni. Suština tog plana sada je sasvim izvesno, da se kroz stvorene srpske institucije(Srpsko narodno vijeće u Zagrebu i Zajedničko veće opština u Vukovaru), uz podršku jake srpske političke opcije(SDSS), otupi osećaj pripadnosti i osećaj srpskog identiteta, nas Srba, kao tradicionalnog i do nedavno konstitutivnog naroda na ovim prostorima, stvaranjem tzv."hrvatskog srbina" kome će u budućem vremenu biti po stavu čelnika SDSS-a, neugodno da se na biralištu izjašnjava kao Srbin, kome će biti svejedno u koju crkvu će ići i bogu se moliti, koju će veru učiti i ispovedati, kojim će jezikom govoriti, kojim pismom pisati i u kojoj školi svoju decu školovati. Taj model je već oproban kroz tzv. model tzv."Mađarskog srbina" za što govori podatak da u Republici Mađarskoj u kojoj je do ne tako davno živelo oko 50.000 Srba, prema poslednjem popisu živi svega oko 2-3.000 Srba, od kojih se svega 100-tinjak, u pravilu veoma loše, služi svojim maternjim srpskim jezikom.

 

Dakle, sasvim je jasno da se kroz tzv."srpske institucije" na čijem su čelu gore imenovani ljudi, želi provesti ubrzani proces potpune integracije koja nužno vodi do potpune asimilacije jedne nacionalne manjine u ovom slučaju srpske.

 

Jer kada i ostane nešto nepokolebljivih i doslednih Srba u Istočnoj Slavoniji,Baranji i zapadnom Sremu, oni i da hoće ne mogu predstavljati ništa ozbiljno ni u jednom segmentu političkog, javnog, društvenog života u Republici Hrvatskoj. To Srbi u Republici Hrvatskoj i u rasejanju jednostavno moraju znati i o tome sami dati svoj lični sud na predstojećim parlamentarnim izborima za hrvatski Sabor. Dali će i dalje birati podaničku, trgovačku i izdajničku politiku koju sve ove godine predstavlja i vodi SDSS i njegov vrh na čelu sa Pupovcem,Stanimirovićem,Uzelcem,Horvatom i drugima, koji po nalogu svojih mentora i nalogodavaca, veoma sigurno vode i guraju Naš srpski narod u potpunu asimilaciju, to će Naš srpski narod u Republici Hrvatskoj, Republici Srbiji i Republici Srpskoj sam i potpuno svesno i odgovorno odlučiti.

 

Mi iz Demokratske opozicije srpskih stranaka, tražimo od Našeg naroda šansu da vratimo svakom dobronamernom Srbinu ma gde se nalazio, osmeh zadovoljstva na srpsko lice i ponos i dostojanstvo u ranjeno srpsko srce. Zato nam dajte priliku da to i dokažemo, jer u suprotnom, ne želimo garantovati da ćemo kao Srbi ponovo glasati na sledećim parlamentarnim izborima za četiri godine 2015 godine.

 

Zato, braćo Srbi i sestre Srpkinje, dobro razmislite za koga će te na ovim izborima glasati, jer izbor je zaista samo Vaš, ali je i sva odgovornost samo na Vama. Neka nam svemogući Bog bude na pomoći i u mislima, kada budemo donosili ovu najvažniju i sudbonosnu odluku za NAŠ SRPSKI NAROD u Republici Hrvatskoj i rasejanju.

 

AKO SI SRBIN, IZAĐI NA IZBORE 04.DECEMBRA 2011 GODINE I GLASAJ ZA SVOJE SRBE, A NE ZA „HRVATSKE SRBE".

MI SMO SRBI IZ NARODA I UVEK SA SVOJIM SRPSKIM NARODOM!

 

JOVAN AJDUKOVIĆ, dipl.pravnik- Naša stranka

VELJKO DŽAKULA, dipl.ing. - Demokratska partija Srba

MILAN RODIĆ, dipl.pravnik - Srpska narodna stranka

 

VREME JE ZA PROMENE !

nazad na vrh

Sekcije

Linkovi

Drugi o nama

Web alati

O nama

Pratite nas